HTML

Belly Dance

Friss topikok

Mozgalmas április

2013.04.29. 15:00 BellyDance

Áprilisra sok jó programot terveztünk, de terven felül teljesítettünk.
Hogy hogyan alakult ez a hónap, arról található alább egy kis beszámoló.

Ezt az időszakot azzal kezdtük, hogy 2013. 04.07-én felutaztunk Budapestre, ahol a VII. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Hastáncversenyen Ízisz Duó néven indultunk. 20 fős zsűri előtt mérettettük meg magunkat, melynek végeredményeként különdíjakkal térhettünk haza.
A második hétvégén (14-én) már Nagykanizsán jártunk az V. Z’ALAddin Hastáncverseny. Itt a profi kategóriában, nagyon erős mezőnyben versenyzett Ízisz Duónk, épp ezért nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ezüst minősítést szereztünk, és kaptunk egy csodás felajánlást is, melynek köszönhetően duónk ingyenesen nevezhet az V. WestOriental Dunántúli Hastáncfesztiválra.
A harmadik hétvégét Kahena workshopokkal töltöttük meg. Örömmel vártuk, hogy ismét Kecskeméti Anettól tanulhassunk, aki mind az órákon, mind a színpadon igazán lendületes, egyedi és nagyon szeretnivaló jelenség. 20-án először egy technika workshopot tartott nekünk, majd egy pop koreográfiát tanított meg. Nem csalódtunk, igazán jól szórakoztunk miközben mélységesen el is fáradtunk.
De hiába a fáradtság, kis pihenő után indulnunk kellett, mert vártak minket Lövőn az Egészségnapon egy fellépésre. Megtiszteltetés volt, hogy műsorunkat Anett is megnézte.
A hónap tehát gyorsan telt, de még nem ért véget. Az utolsó hétvége igazán fellépésben gazdagra sikeredett. Meghívást kaptunk az 1. Verve! Handball Festival (I. Nemzetközi Kézilabda Fesztivál) szervezőitől, hogy a 2 napos rendezvényen táncoljunk. Így szombaton a férfi, vasárnap a női meccsek sportolóinak és szurkolóinak táncoltunk, mindkét nap 3-3 fellépés erejéig. Vasárnap mindezt megkoronáztunk azzal, hogy a Tánc Világnapja alkalmából megrendezett Táncvarázson stúdiónk több tanítványa is (kezdőtől haladó szintig) színpadra lépett.

Nekünk így volt kerek ez a hónap :)

Ízisz Mozgásstúdió - Sopron Hastánc: www.bellydance.hu

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás verseny óra hír show kezdő fellépés hastánc kelet orientális tánc Ausztria Sopron belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió www.bellydance.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr976715277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása