HTML

Belly Dance

Friss topikok

Tavaszváró március

2013.03.31. 14:00 BellyDance

Igen, mi is vártuk már a tavaszt, de csak nem akart megérkezni. A mi szívünkben és ott, ahol jártunk, azonban igazi tavasz van. Táncainkkal vittük mindenfelé a tavasz kellemes melegségét, a tavaszi szellő langyos fuvallatát.
Márciusban sok programunk volt.
Már a hó elején 100%-on pörögtünk: 1-jén Ingyenes Bemutató Órával vártuk az érdeklődőket. Bizonyos időközönként kinyitjuk Stúdiónk "kapuját" és a lelkes érdeklődő közönségnek információval, tánccal gazdag órában mutatkozunk be. 2-án a város egy neves vállalkozójának születésnapját fűszerezhettük meg egy cseppnyi keleti érzéssel. 3-án az Aerobik Napon hatalmas nézőközönség előtt mutathattuk be táncainkat. Majd ugyanezen napon ismét tanulhattunk Hayettől, aki Bécsből érkezett hozzánk és ismét átadott az igazi egyiptomi tánctudásából egy szeletet a számunkra. Öröm volt újra tőle tanulni.
Hó közepén sem adtuk alább: 14-én egy munkahelyi buliba sikerült meglepetés műsort varázsolnunk, 16-án pedig a város nívós szállodájának a "Csodalámpás a Hotel Sopronban" műsorán emelhettük az est fényét.
A háttérben sok készülődés, remek hangulat és munkával, tánccal töltött órák vannak, így minket nem nagyon tudott lekötni, hogy még mindig esik az hó. Essen, ha neki így jó. Mi kitáncoljuk közben magunkból az egész tél nyűgét-baját és készülünk a következő programokra. Hogy mik azok? Maradjon egyelőre meglepetés. Aki szorgosan figyeli oldalunkat, időben értesülni fog róla ;)

aerobik
Ízisz Mozgásstúdió - Sopron Hastánc: www.bellydance.hu
Tóth Péter AFIAP fotóművész: www.petix.hu

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás óra hír show kezdő fellépés hastánc kelet orientális tánc Sopron belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió www.bellydance.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr146715261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása