HTML

Belly Dance

Friss topikok

Hálás...

2014.10.12. 03:27 BellyDance

Egy kellemes - főleg tánccal töltött - hét (majdnem) zárásaként...
Avagy személyes gondolataim a margóra...

Épp, hogy beesel párod fotókiállítás megnyitójára, aztán picit csúszik a kezdés, így van időd kifújni magad. Közben megtelik a terem, s a csoda megkezdődik...

Aztán a technika ördöge mindent megtesz ellened, mégis minden a helyén van: mosolyogva táncol a csapat. A közönség elégedett, a fellépés után elhalmoznak dicséretekkel.

Később alszol 1,5-2 órát, hogy folytatni tudd, s még indulás előtt kisfiad félálomban motyorog. Sikerül a rossz álmát jóra fordítanod, s ő békésen szuszog tovább.

Fáradtan, utolsó pillanatban érkezel, s a ruhád díszítése fellépés előtt 1 perccel elenged, szeded a gyöngyöket, s mégis időben a tánctéren vagy. A meglepetés sikerül és még a násznép (magyar, török, osztrák) is veled táncol. Borravalóval és szavakkal is elismerik táncodat.

Akkor érzed: minden úgy van jól, ahogy van és minden a helyén van.

Hálás vagyok! Köszönöm!

Ízisz


Ízisz Mozgásstúdió Sopron Hastánc: www.bellydance.hu
Tóth Péter AFIAP fotóművész: www.petix.hu

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás óra hír esküvő show mozgás kikapcsolódás fellépés hastánc tökfesztivál kelet orientális tánc Star Sopron belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió www.bellydance.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr506783011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása