HTML

Belly Dance

Friss topikok

Májusi

2013.05.31. 20:00 BellyDance

MÁJUSI ESŐ ARANYAT ÉR...

Az Ízisz Mozgásstúdióban ez a közmondás most különleges tartalommal bír, persze átvitt értelemben :)

Jól kezdődött a májusunk, elsején az V. Soproni Családi és Sport Majális fellépői lehettünk. Nem gondoltuk volna, hogy ebédidőben sok nézőre számíthatunk, ezért meglepődve tapasztaltuk, hogy a színpad előtti tér megtelt a nézőkkel és a táncainkat elismerő tapsukkal. Jó érzés így színpadon állni.
A hét végén, 5-én pedig újra Hayettől tanulhattunk. Mindig csodás már csak a közelében is lenni, de most nagyon különleges volt a workshop, mert bepillantást nyerhettünk abba, hogy egy egyiptomi táncosoktól tanult, szívből táncoló, ízig-vérig hastáncos hogy éli meg érzelmileg a zenét, és hogyan közvetíti azt a közönség felé. Az Oum Kalthoum workshop testileg-lelkileg feltöltötte a résztvevőket. Várjuk a folytatást :)
Május 11-én a büki Villa Rosato vendégművészei lehettünk. Családi nap keretében sok színes programmal várták a kisebbeket és nagyobbakat a Hotelban. Az eső ugyan a kinti programokat elmosta, de a jó hangulat és az érdeklődés megmaradt, így 2 fellépés erejéig mi is szórakoztattuk a jelen lévő közönséget. A családi napot saját, táncos családunk körében zártuk, ugyanis egy magánbuli keretében közösen ünnepeltünk pár hastáncos születésnapot és még sok mást, s persze ennek örömére (és a magunk szórakoztatására) táncra is perdültünk.
A május is kemény munkával telt a háttérben. Az Ízisz Gyöngyszemek csapata a szokásos fellépőcsoportos órák mellett egy nívós versenyre is készült. Május 25-én Kecskeméten álltunk a neves szakmai zsűri kritikus szeme elé. Érdemes volt dolgozni és hajtani, munkák gyümölcse ugyanis egy Ezüst minősítés lett és néhány kedves sor, melyet a szakmai zsűritől kaptunk. Mint utóbb kiderült, kategóriánkban 3. helyezettek lettünk, és a 2. helyezett csak 1, az 1. helyezett pedig csak 2 ponttal előzött be minket. Másnap a Kecskeméti Hastáncmaratonon állt helyt kis csapatunk, és végigtáncoltuk az egész napot.
A hónapot pedig azzal zártuk, hogy a következő hónapra annyi felkérést kaptunk, hogy betelt a naptárunk :)

Nekünk tehát a májusi tánceső felért több arannyal is ;)

Ízisz

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás verseny óra hír show kezdő fellépés hastánc kelet orientális tánc Sopron belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió www.bellydance.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr786715285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása