HTML

Belly Dance

Friss topikok

Augusztusi pörgésben

2013.08.31. 22:00 BellyDance

Az idei augusztust is sikerült megtöltenünk tánccal. Az órák mellett a színpadon is jelen voltunk kisebb-nagyobb létszámmal. Különleges alkalmakon, ismerős helyszíneken is szerepeltünk. Öröm volt mindezt átélni.

A hónapot egy különleges meghívással kezdtük. 10-én Kőszegen, a Jurisics Várban, a főszervezővel karöltve összesen 4 tánciskola szervezésében és csodás szereplésével került megrendezésre a Kelet Varázsa Nyugaton Hastáncfesztivál. A különböző városból érkező csoportok szebbnél szebb táncokkal és ruhákkal kápráztatták el a nézőközönséget. 1 szám erejéig a főszervező, Lepold Ágnes, felkérésére az ő blokkjukban léptünk színre. A környezet fantasztikus. A várszínház színpada és a hozzá tartozó nézőtér üresen is megbabonázó, s este, a fellépés alatt szépen megtelt minden zegzuga. Amitől még különleges volt ez az alkalom, hogy egyik ügyes kezdő tanítványommal álltunk duóban színpadra.
Ezt követően 16-án immár 4. alkalommal Hegykőn a Bors Pince utcabálján voltunk vendégművészek. Az Ízisz Gyöngyszemek fellépő csoport idén 2 blokkban táncolt a lelkes nézők előtt. Egy autentikus és egy modern blokk táncait kísérte sok taps. Az utcabálra sok visszatérő vendég jár, akik már előre informálódnak a tulajdonosnál, hogy ugye idén is jönnek a hastáncos lányok. Hát igen, idén is mentünk, és idén is hálásak voltunk, hogy még akkor is tapsolt a közönség, amikor már hétköznapi ruhában az autókba pakoltuk a fellépőkellékeket.

Másnap aztán Harkán a búcsúi forgatagban léptünk színpadra. Nem számítottunk a felkérésre, hisz alig 1 hónapja jártunk itt a falunapon, de a helyiek úgy tűnik nagyon szeretnek minket, mert ahogy eddig minden éven visszavártak minket, úgy most is, a rövid idő eltelte ellenére is újra meghívást kaptunk. Műsorunk mindig változatos és sok koreográfiából tudunk válogatni, így most is egy új műsorral, autentikus és modern táncokkal egyaránt kedveskedtünk a közönségnek. Mint mindig, most is sok tapssal kísérték táncainkat.
Hó végén a Savaria Történelmi Karneválon láthatott minket a közönség. Többször jártunk már itt fellépni, felvonulni, így idén is nagy szeretettel készültünk és örültünk a kedves invitálásnak. Az alábbi időpontokban találkozhatott velünk a nagyérdemű: 23-án délután felléptünk és egy vidám táncblokkal kedveskedtünk a nézőknek. Szintén 23-án este pedig a Jelmezes felvonuláson képviseltük a Keleti Udvart. 25-én délután egy változatos blokkban Gyöngyszemeink előadását láthatták a nézők, majd este a Gálán ismét találkozhattak velünk. Mindkét nap sok néző volt mind a Keleti Udvarnál, mind a felvonulásnál. Öröm volt az érdeklődő tekintetek tüzében szerepelni.

Csodás helyeken jártunk, és a legnagyobb elismerés mindig az, ha valahova újra és újra visszahívnak minket, hiszen az elégedett megrendelőnél és az elkápráztatott nézőnél nincs is kedvesebb a szívünknek.
Ezzel hivatalosan is elbúcsúztattuk a nyári szünetet, és újult erővel vetjük magunkat az új iskolaévbe. Az őszi időszak nekünk a táncos szüretről fog szólni. Hogy pontosan mit is értünk ez alatt, azt a következő beszámolóinkból megtudhatja minden kedves követőnk :)

Ízisz

P8237883

Ízisz Mozgásstúdió - Sopron hastánc: www.bellydance.hu
Tóth Péter AFIAP fotóművész: www.petix.hu

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás óra hír show kezdő kőszeg fellépés hastánc gála kelet orientális tánc Szombathely Star Sopron Savaria belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió Hegykő Harka Gyöngyszemek www.bellydance.hu Kelet varázsa Savaria Történelmi karnevál Keleti udvar Ízisz Gyöngyszemek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr326715461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása