HTML

Belly Dance

Friss topikok

Június

2014.07.01. 18:00 BellyDance

Júniusi beszámoló

Igazán szuper júniusunk volt. Sok helyre vihettünk meglepetést és mindenhol örömmel vártak minket. Jó érzés úgy zárni egy hónapot, hogy tudjuk, érdemes volt sok órát tölteni a táncteremben, munkánk nem csak, hogy beért, de elismerésnek is örvend.
A hónap első felének eseményeiről külön posztokat is osztottunk meg, de így a hó végi összefoglalóban is említést teszünk róluk, hisz így teljes és csodás a nyárkezdés.

Június 7-én két meglepetés fellépésünk volt. Osztálytalálkozón és születésnapon vehettünk részt. Mindkét helyen sikerült titokban tartani jöttünket, így igazán nagy meglepetés lett megérkezésünk.
14-én koradélután Családi és Sport Napon léptünk fel. Öröm, hogy a rendezvény összes alkalmán részt vehettünk. Este pedig ismét egy születésnapra settenkedünk, s a meglepetés itt sem maradt el. Öröm volt látni, hogy ismét célba ért egy ajándék.
22-én Falunapra voltunk hivatalosak. Az esti programra megtelt a sátor. Lövőn is tartunk órákat és egyéb kötődésünk is van a faluhoz, így sok ismerőst láthattunk a sorok közt. Külön öröm volt, hogy sokan a fellépés után odajöttek hozzánk és külön megköszönték a szép műsort, mellyel megörvendeztettük a közönséget.
A hónap zárásaként 28-án Nagylózsra voltunk hivatalosak. Családi napot tartottak a nyugdíjasházban, ahol meglepetés vendégek voltunk. Szuper közönség várt ránk, sok taps, sok köszönet és szép szál rózsák voltak az ajándékaink.

Természetesen a háttérben zajlottak az órák is. Kezdő és középkezdő csoportunk végzett 1 koreográfia megtanulásával, középhaladó/haladó csoportjaink pedig egy bonyolult lépéskombinációkból álló koreográfiával küzd meg a nagy meleg ellenére. Fejlődünk és készülünk minden héten, hogy kedves megrendelőinknek újabb és újabb meglepetéseket, friss koreókat és sok örömet vihessünk táncaink által.

izisz

Ízisz :)

Ízisz Mozgásstúdió - Sopron Hastánc: www.bellydance.hu
Tóth Péter AFIAP fotóművész: www.petix.hu

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás sport óra hír osztálytalálkozó show családi kezdő fellépés hastánc sportnap talákozó kelet haladó középhaladó orientális tánc Star Sopron Ágfalva középkezdő belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió Falunap Harka www.bellydance.hu Kelet csillaga Kelet varázsa Ízisz Gyöngyszemek Sopronhorpács

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr986717677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása