HTML

Belly Dance

Friss topikok

Szeptemberi szüret

2013.09.30. 14:30 BellyDance

A szeptember a szüret hónapja, s persze ezt mi sem hagyhattuk ki. Hogy szőlőt szüreteltünk-e? Ez a mi kis magán titkunk. De azt elárulhatjuk, hogy bizony táncban maximálisan megtettük a magunkét. Mindenhol roptunk, olyan intenzitással, mintha szőlőt tapostunk volna és mindenhol learattuk a munkánk gyümölcsét, azaz mondhatni "bezsebeltük" a sok tapsot és hálás köszönömöket a fellépésekért cserébe.
Erre jártunk:
Elsőként rendszeres felkéréseknek tettünk eleget. 8-án a sopronkövesdi búcsúban, 14-én pedig a Határmenti Rádióamatőr Találkozón táncoltunk régi és új vendégeinknek. Ismét megújult műsor, s persze sok-sok taps.
20-án Csáfordjánosfára a Nyugdíjasház Családi Napjára vittünk meglepetés műsort. Teltház és csillogó szemek vártak minket. Majd este egy Osztálytalálkozó meglepetésműsora lehettünk.
22-én a XVIII. Nagycenki Szüreti Napokon léptünk fel, ahol szintén visszatérő vendégek voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. Ezt követően 23-án saját, keleties berendezésű stúdiónkban az Ízisz Mozgásstúdió (Sopron, Újteleki u. 6.) falai között tartottunk Ingyenes bemutató órát, melyet követően ismét egy új, lelkes kezdő csoporttal bővültünk.25-én izgalmas felkérésnek tettünk eleget. A Doborjáni Ferenc Nevelési-Oktatási Központban léptünk fel, majd egy röpke bemutató órát tartottunk a jelenlévőknek. Különleges közegben, különleges gyermekekkel, emberekkel ismerkedhettünk meg és annyi szeretetet kaptunk, hogy magunk is feltöltekezve jöttünk el a napról.
A hónapot a Hotel Fagus Esküvőkiállításán történő fellépésekkel zártuk. Kis csapatunk 3-szor kápráztathatta el a jelenlévő közönséget 29-én.

szeptember

Ennyi volt a szeptemberünk és a szüret még nem ért véget ;)

Ízisz

Ízisz Mozgásstúdió - Sopron Hastánc: www.bellydance.hu
Tóth Péter AFIAP fotóművész: www.petix.hu

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás óra hír központ show új kezdő fellépés hastánc talákozó kelet orientális tánc Star Sopron belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió Nagycenk új óra Gyöngyszemek www.bellydance.hu Kelet csillaga Kelet varázsa Ízisz Gyöngyszemek Sopronkövesd Csáfordjánosfa Fagus

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr916715509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása