HTML

Belly Dance

Friss topikok

Bemutató óra

2013.09.14. 12:00 BellyDance

Az orientális táncok kedvelőinek, a keleti kultúra iránt érdeklődőknek tartunk Ingyenes bemutató órát az Ízisz Mozgásstúdióban (Sopron, Újteleki u. 6.) 2013. 09. 23-án (hétfőn) 17:30-kor.
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt tánccal, információkkal és beiratkozási lehetőséggel.

Érdekel e sejtelmes világ, ami mindenkit elvarázsol?
Mozognál, de nem szeretnéd ízületeidet terhelni?
Nálunk mindezt megtalálod. Kellemes kikapcsolódásra, mozgalmas órákra várunk egy vidám csapattal.

Az Ingyenes Bemutató órán megnézhetsz pár koreográfiát tőlünk. Információkhoz juthatsz a hastáncról általánosságban és megismerheted Stúdiónkat.
Várunk, ha 0-99 év közötti vagy és van hasad :) És hasa ugye mindenkinek van, ha kisebb, ha nagyobb, ha laposabb, ha kerekebb... Minden más (kor, alkat, stb.) mellékes, hisz az orientális táncok világa is pont olyan változatos, mint amilyenek mi nők vagyunk. A technikája is pont ránk épül, így azt bárki el tudja sajátítani, s tapasztalatból mondhatom, ha ez a tánc megérint, örök szerelem lesz :)

Egy kis információ rólunk:
2009. márciusában indult el az első csoport az Ízisz Mozgásstúdióban - Sopronban, de már 2008 óta vállalnak önálló fellépéseket. 2009. év végén saját stúdióba költöztek, így csodás környezet, keleti hangulat várja a hozzájuk látogatókat (Sopronban az Újteleki u. 6. szám alatt).
Már az első évben számos rendezvényen vettek részt (helyi, országos és nemzetközi fellépések, hazai és külföldi felkérések bővítik folyamatosan referenciáikat), a felkéréseknek köszönhetően átlagban - azóta is - minden hétre jut egy fellépés. Fellépéseinket referenciáink alatt olvashatják, galériánkban pedig számos kép és néhány videó is megtalálható. Felvételeinken pár versenyen eredményt elért koreográfia látható.
Az Ízisz Mozgásstúdió vezetője – Tóth-Sebestyén Ibolya (Ízisz) – Sopron első képzett orientális-, folklór- és showhastánc oktatója. Számos hazai és külföldi oktatóval is együtt dolgozik különböző rendezvényeken.
A csoport tagjai több versenyen értek el helyezéseket már 2009 és 2011 között is (iskolai „Ki Mit Tud”-on két évben 1. helyezést, a Kisfaludy napokon megyei döntőjén pedig 1. éven bronz, 2. éven pedig arany fokozatot).
Az Ízisz Gyöngyszemek fellépő csoport 2011 év végén indult útjára. 2012-ben már a közönségszavazatoknak köszönhetően az Add Elő Magad Fesztivál Gáláján is részt vehettek.
Azóta a következő eredményeket érték el:
a Kecskeméti Hastáncversenyen 2012-ben bronz-, 2013-ban pedig ezüstminősítést szereztek, az Alba Orient versenyen - Székesfehérváron - a Legegységesebb csapat különdíját nyerték el, a Star Of The Orient (Kelet Csillaga) Hastáncversenyen - Sopronban – bronz minősítést szereztek és számos különdíjat is megnyertek, mind szóló mind csoportos felállásban.
Ízisz Duó néven a VII. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Hastáncversenyen – Budapesten – különdíjakat kaptak, a V. Z’ALAddin Hastáncverseny – Nagykanizsán pedig ezüstminősítést értek el Profi kategóriában.

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz és lájkold oldalunkat is! Köszönjük :)

Várunk tehát mindenkit a hastánc szeretetével:
Ízisz és a www.bellydance.hu csapata

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás óra hír show új kezdő fellépés hastánc kelet orientális tánc Star Sopron belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió új óra www.bellydance.hu Kelet csillaga Kelet varázsa

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr766715497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása