HTML

Belly Dance

Friss topikok

Megtelt :)

2013.06.30. 15:00 BellyDance

Júniusi hónapra a naptárban akár ezt is kiírhattuk volna: MEGTELT... Elkezdtük töltögetni a hétvégéket, s mire észbe kaptunk, már 10 különböző helyre volt meghívásunk. Nem kérdés, hogy mindnek örömmel tettünk eleget.Elsőként 7-én, a soproni Petőfi Színházban jártunk, ahol már 2. alkalommal rendezték meg az Add Elő Magad! - tehetségek fesztiválját. Ismét csodás volt e gyönyörű környezetben színpadra lépni. Különösen nagy élmény volt Demcsák Ottó szavait hallgatni produkciónkról, aki a színház tánctagozatának vezetője és koreográfusa. Köszönjük a kedves, dicsérő és támogató szavakat.
8-án 2 helyre vártak minket. A délutáni órákban Pinnyén jártunk, hogy a falunapi műsort színesítsük. Érkezésünkre szépen megtelt a rendezvénysátor és minden táncunkat nagy taps kísérte. A kezdő csoport tagjai is bemutatkoztak ezalkalommal, 2 koreográfia is színpadra került általuk. Este Szombathelyre voltunk hivatalosak, hogy a VI. Shamila Orientális Táncgála meghívott vendégművészeiként lépjünk színre. Kellemes környezet, szuper hangulat, egymást lelkesítő és támogató csapatok vártak ránk is. Élmény volt ez a nap minden téren.
A következő hétvégére nagy titokban készültünk, hisz 2 esküvőre is várták csapatunkat. Mi voltunk ugyanis a meglepetés. Mindkét esküvőre (mind Ausztriába, mind idehaza) sikerült titokban érkeznünk, meglepetést hoznunk és nagyon jó hangulatot varázsolnunk. Táncaink után már nem ült le a násznép. Megtáncoltattuk őket is, majd roptak tovább egész éjjel. Ugyanezen napon, azaz 15-én, abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a sikeres, méltán híres és világbajnokságot is nyert Dirty Dance Sopron S.E. Évadzáró Gáláján vendégművészként léphettünk fel. Teltház, sok taps és meglepetés várt minket ezen a rendezvényen. Megtisztelő, hogy itt lehettünk!
Már a hónap felénél tartottunk, de még mindig vártak ránk különleges alkalmak és lehetőségek.
21-én az I. DSLR Foto Hétvégére vártak minket. Ez egy országos szintű rendezvény volt, melyre sok fotós érkezett. Ennyi fényképező közt azt gondoltuk, nem nagyon jut majd szabad kéz a tapsolásra, de tévedtünk. 2 fellépésünk minden táncát taps kísérte. A fellépések között modellkedtünk is, először zárt térben, majd a természet lágy ölén álltunk modellt a fotósok hadának. Másnap már a Tündérfesztiválon vártak minket. Ízisz Szalon néven egész nap arcfestéssel váruk a gyerekeket és felnőtteket. Idei első látogatónk egy férfi volt, aki tavaly fatörzs bajszot, idén kötél bajszot és szakállat kért. Ő családjával díjat is nyert a viseletversenyen. Kicsit mi is hozzájárulhattunk sikeréhez. Az arcfestést lezárva kreatív énünk táncos oldalát vettük elő és 2 fellépéssel örvendeztettük meg a jelenlévőket. Azért kettővel, mert részesei lehettünk egy csodás török mesének. Hajdú Ildikó mesélt, s egy török vendégdiák saját nyelvén is elmondta a mesét. A történet fő szálait improvizációval jelenítettük meg. Táncaink itt nem értek véget, ezt követően kezdődött saját fellépésünk, melynek címe az idei rendezvény témájához igazodva "A csörgőkígyó ösvényén". Kezdő és haladó táncok, ifjú lányok és érett hölgyek léptek színre, hogy a mesés kelet életre keljen. Táncaink készítették elő az utánunk lévő tűzshowt is. Minden éven csodás a Tündérlét részesévé válni, idén picit mégis fájt a szívünk, mert ugyanezen napon volt Mahasti Gálája is, melyre meghívást kaptunk, de a túlzsúfolt napunk miatt e felkérésnek nem tudtunk eleget tenni. Na, de majd legközelebb...
Következő hét elején különleges óráink voltak. Táncos óráinkon ülőjegy nincs! Ezt úgy kell érteni, hogy az órákra nézőket nem várunk, kivétel ez alól az Ingyenes Bemutató Óra, melyen bemutatkozunk, információkkal szolgálunk és megnyitjuk kapuinkat mindenki előtt. Ezen a hétfőn mégis helyt adtunk 2 nézőnek. Egy fotós és egy riporter kísérte végig az órákat, majd azok végeztével nagy érdeklődéssel vettek körül és tették fel érdeklődő kérdéseiket. A 9400hir.hu csapata keresett meg minket, mert kíváncsiak voltak, hogy milyen is az élet nálunk, és mi zajlik a könnyednek tűnő táncok hátterében, hogy is lehet eddig eljutni. Munkájuk gyümölcsét nagyon köszönjük, a cikk itt olvasható: Íziszek a keleti varázs bűvöletében.
Elérkezett a hónap vége és az utolsó napok is fellépésekkel teltek. 29-én a Harkai Napok programját színesítettük. Sokszor léptünk már itt fel, mindig szeretettel várnak minket. Megtelt sátor és óriási taps volt a köszönet műsorunkért. 30-án Nemeskéren a Búcsú kulturális programjának részeként léptünk tánctérre. Kicsi falu, nagy közönség, csillogó, hálás szemek és taps, taps, taps. Ez várt ránk, csodás zárásaként a hónapnak.

Mozgalmas, kicsit sem kímélő, de annál nagyobb élményeket adó hónapunk volt. Köszönjük, hogy régi és új helyeken is vártak minket, hogy folyamatosan megújuló műsorunkat, tanítványaink kitartó munkáját és lelkesedését elismerés fogadta mindenütt. Ezért érdemes táncolni :)

Ízisz

Ízisz Mozgásstúdió - Sopron Hastánc: www.bellydance.hu
Tóth Péter AFIAP fotóművész: www.bellydance.hu

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás verseny óra hír show dirty kezdő fellépés hastánc gála kelet orientális tánc Ausztria Sopron belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió www.bellydance.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr256715313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása