HTML

Belly Dance

Friss topikok

Októberi szüret

2013.10.31. 14:00 BellyDance

Folytatódott a szüret

Ahogy előző bejegyzésünkben azt említettük, nálunk a szüret nem ért véget szeptember végével. Októberben a gesztenye szürettel folytattuk...
Október 12-én 3 helyen is jelen voltunk, mondhatnám már nem is szüreteltünk, hanem arattunk... A csapat egy része a X. Gesztenye Fesztiválon Ágfalván mutatta be csodás táncainkat. Ízisz Gyöngyszemek triónk az Alba Orient Hastánc Gála és Verseny székesfehérvári rendezvényen vett részt és Szakmai különdíjat kapott (szüretelt) Profi kategóriában. Csaptunk egy másik része pedig este Harkán a Jótékonysági Iskolabálon kápráztatta el a nézőközönséget.
13-án folytattuk a táncot és a X. Gesztenye Fesztivál második napján is színre léptünk. Dugig volt a rendezvény helyszínéül szolgáló lovarda és ahogy minden éven, idén is sok mosolyt és tapsot kapott kis csapatunk. A rendezvényen a stúdió megalakulásának évétől minden évben részt veszünk.
17-én Nemzetközi Nap – International Day volt a VUK-ban (Vadi Új Kollégium), ahol a különböző országból érkezett tanítványoknak vihettünk egy csokrot a repertoárunkból. Sajnos az időjárás nem kedvezett nekünk és a kinti fellépés terv sem módosult, így hideggel és széllel megküzdve, de a nézőközönséget elbűvölve és megtáncoltatva tölthettük ezt a napot.
19-én idén is megrendezésre került az Életmód Expó, ahol a mozgásos programok közötti szünetekben mutatkoznak be a helyi csoportok. Duóban léptünk fel, s a színpad mérete nem is nagyon engedett volna több fellépőt, magasságához viszont nem volt elegendő lépcsőfok, így a kedves konferanszié segítségével tudtunk fel és le közlekedni. A színpadon töltött idő viszont megtette hatását, az órák után megfáradt közönség nagy tapssal jutalmazta táncainkat.
20-án a Best Western Pannónia Hotelben léptünk fel 4 különböző időpontban és blokkban az Esküvőkiállításon. Szép lezárása volt ez a hónapnak, s mivel a háttérben már bőszen robogott a III. Soproni Tánckavalkád és a II. Star Of The Orient (Kelet Csillaga) Hastáncverseny szervezése, ezért másra már nem is jutott volna az időnkből.

2013_1013 Gesztenye Fesztivál, Ízisz (32)Köszönjük a sok felkérést!
Ízisz

Ízisz Mozgásstúdió - Sopron Hastánc: www.bellydance.hu
Tóth Péter AFIAP fotóművész: www.petix.hu

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás óra hír show fellépés hastánc kelet orientális tánc Star Sopron Pannónia Ágfalva belly dance Lövő Ízisz Mozgásstúdió Gyöngyszemek www.bellydance.hu tánckavalkád Kelet csillaga Soproni Tánckavalkád Star Of The Orient Kelet varázsa Ízisz Gyöngyszemek Alba Orient Gesztenye Fesztivál Életmód Expó Esküvő kiállítás Best Western

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr256715519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása