HTML

Belly Dance

Friss topikok

Meglepetések napja

2014.06.08. 11:45 BellyDance

Meglepetések napja

2014. június 7-én kis csapatunk 2 helyre is készült. Mindkét helyen nagy titokban folyt a szervezés, hogy a végeredmény tényleg igazi meglepetés legyen.

Az első helyszín Ágfalva volt, ahol osztálytalálkozóra gyűltek össze a volt osztálytársak. Nem sejtették, hogy a nosztalgiázást, sztorizgatást orientális táncműsor fogja félbeszakítani. Nagy meglepetés volt hát megjelenésünk, s táncainkat csillogó szemek és sok taps kísérte.
A második helyszín Sopronhorpácson volt, ahol nagy buliba csöppentünk, hisz már javában szólt a zene és folyt a tánc, mikor odaértünk. Gyors összekészülés után elfoglaltuk a táncteret az ünnepelt és a meghívott vendégek nagy örömére. Meghatottság és önfeledt öröm volt látható, éreztük, hogy célba ért az ajándék. Természetesen a születésnapost, a meglepetés szervezőjét és néhány bátor vendéget is megtáncoltattunk.

Csodás volt a nap, hisz örömöt vinni mások életébe a legnagyobb öröm számunkra is.

Ízisz :)


Ízisz Mozgásstúdió - Sopron Hastánc: www.bellydance.hu
Tóth Péter AFIAP fotóművész: www.petix.hu

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap hír osztálytalálkozó show családi fellépés hastánc kelet orientális tánc Ágfalva belly dance Ízisz Gyöngyszemek Kelet csillaga Kelet varázsa Ízisz Gyöngyszemek Sopronhorpács

A bejegyzés trackback címe:

https://bellydance.blog.hu/api/trackback/id/tr646717639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása